Gala Premiilor Operelor Naționale, ediția a V-a, stagiunea 2016-2017 de joi, 7 decembrie, ora 19:00 se va reprograma în data de 28 decembrie, iar Gala Aniversară – 96 de ani de la Instituționalizare de vineri, 8 decembrie, ora 18:30 a fost anulată.

În memoria Majestății Sale Regele Mihai I al Românei, Opera Națională București a programat vineri, 8 decembrie,
ora 18:30 spectacolul „Messa da Requiem” de Giuseppe Verdi cu participarea extraordinară a tenorului Teodor Ilincăi.

Biletele achiziționate pentru Gala Premiilor Operelor Naționale, ediția a V-a, de joi, 7 decembrie sunt valabile pentru același eveniment programat pe 28 decembrie.

Spectatorii care au achiziționat tichete pentru Gala Premiilor Operelor Naționale, ediția a V-a, de la Casa de Bilete a Operei Naționale București și nu pot participa la evenimentul din data de 28 decembrie sunt rugați să se prezinte la sediu până joi, 7 decembrie, pentru a primi contravaloarea acestora.

Cei care au achiziționat bilete online și nu pot participa la evenimentul din data de 28 decembrie sunt rugați să trimită o solicitare către comunicare@operanb.ro pentru a primi contravaloarea acestora în contul din care au făcut plata.

Spectatorii care au achiziționat tichete de la Casa de Bilete a Operei Naționale București pentru Gala Aniversară – 96 de ani de la Instituționalizare programată vineri, 8 decembrie, ora 18:30 sunt rugați să se prezinte la sediu pentru a primi contravaloarea acestora.

Vă mulțumim pentru înțelegere!