yvonne-slingerland-cosiallsYvonne Slingerland Cosialls

S-a născut în 1994 în Sitges, Spania. Din 2007 a studiat la Professional Conservatoire of Ballet, Institut del Teatre din Barcelona și în 2010 și-a încheiat studiile la The Royal Conservatoire The Hague, în Olanda.

În perioada 2011-2013 s-a întors în Spania și s-a alăturat companiei de balet „Barcelona Ballet” din Angels Corella, alături de care a dansat în cadrul turneelor din Spania și  pe scene prestigioase ca Grand Teatre del Liceu din Barcelona și Opera din Detroit, SUA. În 2014 s-a alăturat companiei New English Ballet Theatre pentru sesiunea de dans din vară la The Peacock Theatre și s-a alăturat Teatrului de Balet din Sibiu timp de doi ani ca solistă. A dansat ca artist invitat cu Plovdiv National Opera din Bulgaria, United Dance Company din Germania, Compania Oleg Danovski din Constanța, Opera Națională din Timișoara, Teatro Brancaccio Roma din Italia și Teatro LinearCiak Milano din Italia.

Repertoriul său include rolurile următoare: Gulnara din Corsarul, Odile din Lacul Lebedelor, Nikiya din Baiadera, Julieta din Romeo și Julieta, iar ca solistă Florăreasa din Don Quixote, Regina de zăpadă din Spărgătorul de nuci și Kitty din Anna Karenina.

Din 2006 este solistă a Operei Naționale București.