Stimați spectatori,

Biletele achiziționate pentru spectacolele anulate din lunile martie, aprilie, mai, iunie și septembrie 2020 și transformate în vouchere pot fi folosite la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale București, respectând metoda de plată inițial aleasă, după cum urmează:

Biletele achiziționate la casa de bilete pentru spectacolele anulate din lunile martie, aprilie, mai, iunie și septembrie 2020 vor funcționa ele însele ca vouchere. Dacă biletul are valoare mai mare dacât a voucherului se poate plăti diferența (în numerar sau card direct la casa de bilete ONB).

Biletele achiziționate online pentru spectacolele anulate din lunile martie, aprilie, mai, iunie și septembrie 2020 se vor regăsi în secțiunea Contul Meu de pe pagina tickets.operanb.ro, după ce vă logați în contul de pe care ați făcut achiziția. Dacă biletul are valoare mai mare dacât a voucherului se va plăti doar diferența. Dacă biletul are valoare mai mică dacât a voucherului diferența va ramâne în contul dv., putând fi folosită la o nouă achiziție.

Miercuri, 23 septembrie, va deveni funcțional site-ul tickets.operanb.ro pentru achiziția cu voucherul, indiferent de valoarea biletului.

Vă mulțumim pentru înțelegere!