Bilete

Informații generale 

Biletele la spectacolele/ evenimentele Operei Naționale Bucureşti pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Operei Naționale Bucureşti, zilnic între orele 10.00-13.00 şi 14.00-19.00 (plata se efectuează în numerar sau cu un card bancar), sau online pe tickets.operanb.ro.

Biletele la spectacolele/ evenimentele Operei Naționale Bucureşti nu se pot rezerva în prealabil, fiind necesară achiziționarea lor directă prin unul dintre mijloacele sus-menționate.

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Biletul poate fi schimbat sau returnat doar în cazuri excepționale. Opera Națională București își rezervă dreptul de a menționa cazurile și modalitatea de returnare a banilor. Condițiile de rambursare sunt următoarele: amânarea sau anularea spectacolului, informarea incorectă a publicului pe site-ul oficial sau pe contul de Facebook al Operei Naționale București. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe bilet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Categorii de prețuri 

Din dorința de a vă oferi, la fiecare vizită, o experiență inedită, Opera Națională Bucureşti a inițiat, în ultima perioadă, o serie de proiecte de anvergură: producții de operă şi balet în regia, respectiv coregrafia, unor mari personalități internaționale ale domeniului. De asemenea, Opera Națională Bucureşti a adus, în ultima perioadă, o serie de îmbunătățiri aspectelor organizatorice menite să transforme participarea la spectacole într-o activitate din ce în ce mai plăcută.

În lumina acestor investiții şi a unei poziționări corespunzătoare a Operei Naționale Bucureşti în peisajul cultural din Bucureşti, vă informăm că, începând cu luna februarie 2014, prețurile pentru reprezentațiile noilor montări se modifică, păstrând, însă, neschimbate prețurile celorlalte reprezentații din repertoriul curent. Noile prețuri se aplică începând cu noua premieră – „Rigoletto” (din 20 februarie 2014) şi sunt valabile şi pentru următoarele reprezentații ale spectacolului „La Sylphide”, începând tot cu această dată.

 

În speranța că ne veți înțelege şi susține în demersul de a îmbunătăți experiența în cadrul Operei Naționale Bucureşti, vă mulțumim pentru votul de încredere acordat şi vă aşteptăm la spectacolele Operei Naționale Bucureşti!

 

Categoria

Preț standard (lei)

Preț eveniment (lei)

I

80

120

II

70

90

III

35

55

IV

20

35

V

12

15

 

 

Accesul copiilor

În vederea asigurării confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani la reprezentațiile Operei Naționale București, cu excepția acelora dedicate lor, unde limita de vârstă este de 4 ani.

Spectacolele pentru copii ale Operei Naționale Bucureşti sunt:
„Motanul încălțat” de Cornel Trăilescu; „Hänsel şi Gretel” de Engelbert Humperdinck; „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici” de Cornel Trăilescu; „Frumoasa din pădurea adormită” de Piotr Ilici Ceaikovski.

Accesul studenților

Accesul studenților Universităților/ Facultăților de profil sau cu profil tangențial (Universitatea de Muzică, U.N.A.T.C, Universitatea de Arte etc.) este permis la orice reprezentație în limita locurilor disponibile, în baza prezentării carnetului sau a legitimației de student, vizat pe anul în curs.
Accesul studenților altor Universități/ Facultăți se poate face în aceleaşi condiții doar în cazul evenimentelor pentru care se anunță în prealabil acest lucru.

Informații suplimentare bilete

Pentru informații telefonice legate de evenimentele Operei Naționale Bucureşti şi disponibilitatea biletelor: de luni până vineri, între orele 10.00-13.00 şi 14.00-18.00, contact: (+4)0743.278.335/ (+4)021.310.26.61 sau (+4)021.314.69.80, interior 2188.

Pentru asistență telefonică legată de biletele achiziționate online şi informaţii în limba engleză:
de luni până vineri, între orele 10:00-18:00, număr de telefon (+4)0757.030.555, e-mail: bilete@operanb.ro.

Pentru informații telefonice privind achiziționarea de bilete pentru grupuri de elevi sau studenți: luni-vineri, între orele 10.00-17.00, număr de telefon +40743.295.030, email: maria.toba@operanb.ro, persoana de contact – Maria Tobă (Serviciul Promovare-Organizare Spectacole)