Stimați spectatori,

 

Din motive obiective, titlul programat în regim de  premieră în zilele de 18, 19 și 22 mai „Simfonia a IV-a” de Gustav Mahler, a fost înlocuit de „Peer Gynt” de Edvard Grieg.

Premiera va fi compusă din „Peer Gynt” de Edvard Grieg și „Carmina Burana” de Carl Orff. Menționăm că ora de începere a reprezentației din data de 18 mai va fi 18:00.

Avem deosebita onoare să anunțăm că „Peer Gynt” de Edvard Grieg îl va avea pe scenă pe actorul Ion Caramitru. Partea a doua, „Carmina Burana” de Carl Orff va fi interpretată de către baletul, soliștii, corul și orchestra Operei Naționale București. Echipa de creație va fi compusă din Davide Bombana – coregraf și Mario De Carlo – decor, costume și lumini.

Spectactorii care au achiziționat tichete pentru premieră și doresc returnarea contravalorii acestora sunt rugați să se prezinte de la Casa de Bilete a Operei Naționale București. Persoanele care au achiziționat bilete online și doresc returnarea contravalorii acestora sunt rugați să trimită o solicitare scrisă la adresa de e-mail bilete@operanb.ro.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create și vă mulțumim respectuos pentru înțelegere!