Comunicat de presă

Opera Națională București, 10 martie, ora 17.00

Ca urmare a extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor transmise de oficialități în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Opera Națională București anunţă ANULAREA SPECTACOLELOR ȘI A TUTUROR MANIFESTĂRILOR PUBLICE DIN INCINTA INSTITUȚIEI, ÎN PERIOADA 10-22 MARTIE 2020.

Menționăm că toate demersurile și măsurile obligatorii sunt impuse din cauza situației legate de cazurile de COVID -19, iar în funcție de evoluția situației există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, care ne-a fost comunicată prin Hotarârea Ministerului Culturii nr. 1775 din 10 martie 2020, la ora 17.00.

Pentru returnarea contravalorii biletelor la spectacolele programate până în data de 22 martie inclusiv, spectatorii sunt rugați să se prezinte la Casa de Bilete a Operei Naționale București.
Program de restituire Casa de Bilete: luni – vineri între orele 12:30 – 17:00.
Menționăm că Opera Națională București depune toate eforturile pentru decontare în limita fondurilor disponibile zilnic în Casierie.
De asemenea, pentru restituirea contravalorii biletelor la spectacolele programate după data de  22 martie 2020 este necesar în prealabil completarea unei cereri disponibile la Casa de Bilete.
Persoanele care au achiziționat bilete online pentru spectacolele programate în perioada 10 – 22 martie 2020 vor primi automat contravaloarea acestora în conturile din care s-au efectuat plățile. Pentru restituirea contravalorii biletelor la spectacolele programate după data de  22 martie 2020 este necesar în prealabil trimiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail bilete@operanb.ro.
*Referitor la activitățile Studioului de Balet pentru Copii și Tineret și ale Corului de Copii din cadrul Operei Naționale București:
Potrivit art.1 al Hotărârii nr. 6 a Consiliului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), „se aprobă suspendarea cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar începând cu data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației”. Conform articolului 5: Toate activitățile extrașcolare sunt și acestea anulate până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Vă mulțumim pentru înțelegere!