Comunicat de presă

Opera Națională București, 12 martie 2020

Opera Națională București anunță prelungirea perioadei de ANULARE A TUTUROR SPECTACOLELOR ȘI EVENIMENTELOR din incinta instituției ÎN PERIOADA 12 MARTIE – 31 MARTIE 2020 inclusiv, cu posibilitatea de prelungire, conform Hotărârii nr. 9/10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.
Menționăm că Opera Națională București depune toate eforturile pentru decontarea biletelor emise, în limita fondurilor disponibile zilnic în Casierie.
Program de restituire Casa de Bilete: luni – vineri între orele 12:30 – 17:00.
De asemenea, pentru restituirea contravalorii biletelor achiziționate de la Casa de Bilete pentru spectacolele programate după data de 31 martie 2020 este necesară, în prealabil, completarea unei cereri disponibile la Casa de Bilete, dar și pe site-ul instituției (link mai jos). Cererea poate fi completată și depusă atât la Casa de Bilete, cât și la adresa de e-mail bilete@operanb.ro. Precizăm faptul că decontarea biletelor emise se va realiza în urma unei programări.
Persoanele care au achiziționat bilete online pentru spectacolele programate în perioada 12 – 31 martie 2020 vor primi automat contravaloarea acestora în conturile din care s-au efectuat plățile.
Pentru restituirea contravalorii biletelor achiziționate online la spectacolele programate după data de 31 martie 2020 este necesar, în prealabil, trimiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail bilete@operanb.ro
Termenul limită pentru depunerea cererilor în vederea restituirii contravalorii biletelor este data de 1 iulie 2020.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
www.operanb.ro
Cerere rambursare contravaloare bilete