Comunicat de presă

Opera Națională București, 20 martie 2020

 

Stimați spectatori,

Opera Națională București anunță prelungirea perioadei de ANULARE A TUTUROR SPECTACOLELOR ȘI EVENIMENTELOR din incinta instituției pentru întreaga lună aprilie.

Menționăm că Opera Națională București depune toate eforturile pentru decontarea biletelor emise pentru luna aprilie, în limita fondurilor disponibile zilnic în Casierie.

Program de restituire Casa de Bilete: luni – vineri între orele 12:30 – 17:00. Restituirea contravalorii biletelor achiziționate în luna aprilie de la Casa de Bilete se va realiza fără o cerere în prealabil. Persoanele care au achiziționat biletele online pentru spectacolele din luna aprilie vor primi contravaloarea acestora în conturile din care s-au efectuat plățile.

De asemenea, pentru restituirea contravalorii biletelor achiziționate pentru spectacolele programate în lunile mai și iunie este necesară completarea și depunerea cererii mai sus menționate. Iar în acest caz, rambursarea biletelor urmează să fie anunțată în perioada următoare.

Termenul limită pentru depunerea cererilor în vederea restituirii contravalorii biletelor este data de 1 iulie 2020. În cazul în care nu se va face niciun demers, se va considera donație.

Vă mulțumim pentru înțelegere și până la noi vești, #ramanemacasa și încercăm să fim pozitivi!

Cerere de rambursare

www.operanb.ro