COMUNICARE REZULTAT FINAL AL CONCURSULUI DE PROIECTE DE MANAGEMENT ORGANIZAT DE MINISTERUL CULTURII ȘI IDENTITĂȚII NAȚIONALE PENTRU OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI

 

  09.08.2018

Având în vedere finalizarea procedurii de derulare a concursului de proiecte de management organizat de Ministerul Culturii și Identității Naționale pentru Opera Națională București, în conformitate cu prevederile art. 20 alin. (4) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, comunicăm lista nominală a candidaților:

  • N.B. 1 – Antoniu Zamfir;
  • N.B. 2 – Fănel Ignat;
  • N.B. 3 – Luca Gabriel.

În conformitate cu prevederile art. 20, alin. (1) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, domnul Antoniu Zamfir, în calitate de candidat, a depus contestație asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului.

În urma analizării și soluționării contestației, comisia de soluționare a contestațiilor a admis în parte contestația depusă de domnul Antoniu Zamfir.

Ministerul Culturii și Identității Naționale va relua procedura de organizare a concursului de proiecte de pentru Opera Națională București.

 Secretariatul comisiei de concurs