Gala Sylphide

 

Distribuție

Cu bucurie și emoție, vă invităm să sărbătorim împreună un moment special în lumea baletului! Gala de Balet dedicată aniversării a 25 de ani de la înființarea Școlii Academice La Sylphide promite o seară extraordinară, plină de grație, talent și emoție.

Artiști de excepție:
Daniil Simkin: Steaua baletului internațional, un virtuoz al mișcării și al expresiei artistice
Cristina Dijmaru: Prim solista a Operei Naționale București, un nume renumit în lumea baletului românesc
Rin Okuno: Prim solista a Operei Naționale București, o prezență distinsă și talentată pe scenă
Razvan Cacoveanu: Solist al Operei Naționale București, un dansator desăvârșit și pasionat

**O seară memorabilă:**
În cadrul galei, veți avea ocazia să admirați performanțele actualelor talente ale Școlii Academice La Sylphide, alături de foștii elevi care vin din întreaga lume, aducând cu ei experiența și succesul dobândit în marile centre culturale precum New York, St Petersburg, Paris, Amsterdam, Zurich și Berlin.

**25 de ani de realizări:**
Această aniversare marchează 25 de ani de amintiri frumoase, de copii cu zâmbete pe față și cu drag de balet. Este un moment în care să reflectăm asupra reușitelor, întrebărilor și răspunsurilor, încercărilor și succeselor. Școala Academica La Sylphide s-a metamorfozat într-o instituție recunoscută pentru valoarea sa în România și în străinătate, colectând sute de premii și burse de studiu.

**Un tribut adus pedagogiei coregrafice:**
Această aniversare reprezintă imaginea unei vieți dedicate pedagogiei coregrafice, o creație născută din dragostea pentru copii și balet. De la o mică școală cu 25 de elevi, care veneau de plăcere la lecțiile de balet de două ori pe săptămână, Școala Academica La Sylphide a evoluat într-o școală profesionistă cu rezultate notabile. Echipa sa formată din unii dintre cei mai buni profesori din România a contribuit la formarea unor talente remarcabile, apreciate la nivel național și internațional.

Vă invităm să fiți alături de noi în această seară deosebită, să celebrăm împreună pasiunea pentru balet și să onorăm 25 de ani de excelență și dedicare în arta dansului.