Lacul Lebedelor – Theater Russian Ballet Sankt Petersburg

 

Distribuție

POVESTEA LEBEDELOR ÎN MIEZ DE IARNĂ ÎN ROMÂNIA

Anul acesta se împlinesc 143 de ani de la premiera spectacolului ”Lacul Lebedelor” pe scena teatrului Balşoi din Moscova.

Cea mai prestigioasă trupă de balet rus din Sankt Petersburg vine pentru prima oară în România. Nu rata ocazia de a trăi cea mai intensă poveste a tuturor timpurilor pe scena Operei Naționale București!

Pentru prima oară cel mai consacrat balet rus din Sankt Petersburg vine în România cu extraordinarul spectacol “Lacul Lebedelor” de Piotr Ilici Ceaikovski.

Legenda despre prinţese transformate în lebede de un vrăjitor rău, în care vraja lui poate fi spulberată numai prin iubirea unui prinţ, rămâne şi astăzi cea mai frumoasă poveste de balet, fiind întâlnită în basmele mai multor popoare.

Iubitorii de balet au ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc.

Renumita trupă de balet rus din Sankt Petersburg a obţinut recunoașterea publicului din întreaga lume, revoluţionând lumea spectacolelor, iar acum este nerăbdătorare să prezinte “Lacul Lebedelor” spectatorilor din România. Și promite să aducă impresii de neuitat publicului român.