S-AU FURAT… POVEȘTILE

 
Regizor Alin Horia Mânzat
Coregrafie Beatrice Șerbănescu

Distribuție

Anca Sigartău – invitată

Soliști:

Maria-Mădălina Constantin
Anfisa Fugaru
Adina Secobeanu
Cleopatra Secobeanu
Alin-Horia Mânzat
Daniel Trandafir
Narcis Brebeanu 

All’s Choir and Ballet prezintă sâmbătă, 15 iunie 2019, începând cu ora 11:00, spectacolul pentru copii “S-AU FURAT… POVESTILE”. Invitata specială a spectacolului va fi actrița Anca Sigartău.

Compania Artistică Alls vă invită preț de 80 de minute într-o incursiune de basm, unde fantezia copilăriei și armoniile muzicale se îmbină perfect într-un spectacol pentru copii memorabil în care cei mici vor fi, pe rând, vedete și vor urca pe scenă alături de artiști pentru a recrea povești de neuitat.

Rețeta este simplă: doi pirați au furat poveștile. Aceștia le țin închise într-un cufăr și nu vor să le mai dea drumul. Lumea copilăriei nu ar mai fi niciodată la fel de frumoasă și colorată fără ele. Și totuși, ceva îi convinge să le asculte măcar pentru o zi, împreună cu micii spectatori prezenți în sala Operei Naționale București. Astfel, vor pătrunde îpe scenă, pe rând, personaje îndrăgite din basme precum „Frumoasa și Bestia”, „Pocahontas”, „101 Dalmațieni”, „Cartea Junglei”, „Pisicile Aristrocrate”, „Rapunzel”, „Cenușăreasa”, „Mica Sirenă” și multe altele.