Școala lui Moș Crăciun

 

Distribuție

În casă miroase a mere coapte și a scorțișoară, oamenii se pregătesc să împodobească brazii, copiii sunt cuminți în așteptarea Moșului.

Este luna decembrie și Moș Crăciun se pregatește pentru cea mai frumoasă perioadă a anului, aceea în care darurile sunt marile bucurii și fiecare copil așteaptă cu nerăbdare surprizele din ziua Crăciunului. Dar ce se întamplă atunci, când după un an întreg de așteptare nu ajung cadouri în toate casele?

Grijile încep să apară, listele de cadouri sunt lungi, copiii sunt din toată lumea și Moșul are nevoie de ajutoare. În întâmpinarea lui apare Școala lui Moș Crăciun, prima scoala care pregătește totul, ca să nu le lipsească nimic celor mici.

Spiriduși, Crăciunei, Crăciunițe, Reni, Acadele, Bombonele, Globuri și Luminițe, toți se unesc pentru cel mai frumos vis, un Crăciun perfect și magic.

Profesorii nu lipsesc de la această școală, îi pregătesc pe toți cu pasiune și iubire. Colindătorii sunt prezenți și ei. Fulgi de zăpadă, Crăiasa zapezii, sclipiri de cristal, rochii de bal creionează peisajul de basm.

Craciunul este salvat și anul acesta de Școala lui Moș Crăciun, toate darurile mult așteptate ajung la timp, iar dorințele copiilor sunt îndeplinite.