Stimați spectatori,

Din motive obiective, spectacolele „Carmina Burana” de Carl Orff, ,,Seară Italiană & Seară Astor Piazzolla”, „Concert al studenților Universității Naționale de Muzică din București”, „Trilogia Verdi-Shakespeare (Macbeth/ Otello/ Falstaff)” și „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, Seară franceză și Carmen, atunci și acum, programate în datele de 5, 9, 10, 12, 13, 16, 17 septembrie 2020, au fost anulate, urmând ca titlurile mai sus menționate să fie reprogramate la o dată pe care o vom anunța ulterior.

În ceea ce privește restituirea contravalorii biletelor achiziționate online, rambursarea se va face la cerere, în baza unei solicitări scrise și înaintate pe adresa de e-mail bilete@operanb.ro, în contul din care s-a făcut achiziția, în termen de 28 de zile de la data depunerii solicitării.

Pentru persoanele care au achizționat biletele de la Casa de Bilete și nu doresc păstrarea acestora pentru datele la care spectacolele se vor reprograma, vă rugăm să vă prezentați pentru restituirea contravalorii biletelor începând de luni, 7 septembrie, cu biletele în format fizic. Programul Casei de Bilete este de luni până vineri, între orele 10:00-16:00.

Menționăm că solicitările de rambursare a contravalorii biletelor trebuie depuse în termen de maximum 14 zile, în mod contrar solicitarea atât online cât și prezentarea biletelor în format fizic la Casa de Bilete se va considera nulă.

Vă mulțumim pentru înțelegere!