A absolvit Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” și Universitatea de Științe și Arte “Gheorghe Cristea” din București, iar din 2015 până în prezent este balerină a Operei Naționale din București.

Elevă fiind, a participat la numeroase concursuri și stagii naționale și internaționale, precum “Balanchine workshop” susținut de Paul Boos (America), “Stage Internazionale di Danza” (Italia), gala “Dance Generator” de Răzvan Mazilu, în coregrafia Silviei Călin, spectacolul “Flash.STOP” de Bogdan Nicula (Germania) etc.

În anul 2020 a făcut parte din producția “Arta pe Scena Nouă”, un proiect despre artă în pandemie, și “Fragile”, prezentat la Romanian Design Week.

În perioada pandemiei, a semnat coregrafia și interpretarea video-proiecțiilor pentru “Gala de Dragobete” a Operei Naționale București, a participat la “Promenada Operei”, “Seara româno-israeliană” și a făcut parte din proiectele “Buzăul lui Marghiloman” – Buzău și “Identitate Națională prin Muzică și Artă” – desfășurat la Muzeul Național de Artă.

În anul 2022 a fost invitată să danseze în gala “Voci de primăvară”, “Gala premiilor UCIN”, gala “Digitalizare în Audit” susținute la Opera Națională București, gala “Dans în Jurul Lumii” la Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”, festivalul “Rise Up, Bucharest on the Sky”, vernisajele “Ned 77” și “NOIR 22”, seara “Eclectic Night” etc. Totodată, a fost cooptată în alte spectacole și producții, așa cum sunt festivalul “Ciprian Porumbescu” (Mărășești, Roman, Suceava), spectacolul “Crai Nou” de Ciprian Porumbescu în regia lui Răzvan Ioan Dincă, coregrafie Violeta Dincă și la premiera spectacolului ,,Povestea Iei” susținut la Paris, sala UNESCO cu ocazia împlinirii a 160 de ani de Diplomație românească, în coregrafia lui Gigi Căciuleanu.

La începutul anului 2023, “a fost onorată” – după cum ea însăși afirmă – să danseze în seara dedicată doamnei Ileana Iliescu cu ocazia lansării cărții “Trăiesc pentru Dans”, dar și în “Gala de decernare a distincțiilor oferite de Președenția României și a Ministerului Culturii” la Opera Națională București. A participat la Festivalul Interantional de Teatru Sibiu, la Noaptea Muzeelor, Opera VIE, în cadrul Studioului Experimental în Artele Spectacolului

Muzical “Ludovic Spiessși totodată, face parte din distribuția de balet a spectacolului “Fantoma de la Operă”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, coregrafie semnată de Violeta Dincă și a spectacolului “La piață” în coregrafia Sandrei Mavhima.

 

ROLURI:

Fortuna Carmina Burana coregrafie Davide Bombana
Colombina Spărgătorul de Nuci coregrafie Oleg Danovski
Solo Mazurka Lacul Lebedelor coregrafie Oleg Danovki
Solo Mazurka Coppelia coregrafie Corina Dumitrescu
Cleopatra Faust coregrafie Alexa Mezincescu
Solo Mazurka Coppelia coregrafie Corina Dumitrescu
Moartea Lebedei Carnavalul Animalelor coregrafie Camille Saint-Saens
Fete Tango coregrafie Edward Clug
Intermezzo Cavalleria Rusticana Pietro Mascagni
Intermezzo Pagaliacci Ruggiero Leoncavallo
3 Dansuri românești Tiberiu Brediceanu
Iubire Nesfârșită Opus 73 coregrafie Renatto Zanella
Bal/ Lilien Girls Romeo și Julieta coregrafie Renatto Zanella
6 fete, Vals, Willis Giselle coregrafie Mihai Babuska
Five town ladies/ Harlots Manon coregrafie Kenneth MacMilian
Peasants La Fille Mal Garde coregrafie Frederick Ashton
Faires The Dream Ballet coregrafie Frederick Ashton
Vals Fantasia, Mazurka Raymonda coregrafie Maki Asami
Toreadori și partenere/Visul Don Quijote coregrafie Marius Petipa
Vals Albă ca Zăpada coregrafie Francisc Valkay
Templu/ Dans Triumfal Aida coregrafie Francisc Valkay
Zâne/ Nereide Frumoasa din Pădurea Adormită coregrafie Vasili Medvedev
Mazurka/ actul 2-4 Lacul Lebedelor coregrafie Gheorghe Iancu
Grădina/ Sclave Corsarul coregrafie Vasili Medvedev
Evantaie Mari/Umbre Baiadera coregrafie Mihai Babuska
Gipsy Dance El Amor Brujo coregrafie Manuel de Falla
Majas El Sombrero de Tres Picos coregrafie Manuel de Falla
Fulgi/Vals Spărgătorul de Nuci coregrafie Oleg Danovski
Mazurka, Valsul Orelor Coppelia coregrafie Corina Dumitrescu