Seară franceză

 
Durata 2h Pauze nu

Distribuție

Concert în cadrul Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”

Soliști:

Antonela Barnat
Monica Luca
Stanca Maria Manoleanu
Florena Radu
Vasile Chișiu
Adrian Dumitru
Paul Lungu
Horia Sandu
Valentin Vasiliu

La pian: Ioana Maxim, Ștefan Iliescu

Concept regizoral: Alexandru Nagy

„Seara franceză” este primul concert din 2021 în cadrul Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”. Fondat in 2006, studioul iși propune să aducă în fața spectatorilor pagini mai mult sau mai puțin cunoscute, într-un concept regizoral inedit. Concertul de Joi vă va dezvălui o combinație repertorială eclectică a celor mai frumoase pagini de muzică franceză – Bizet, Massenet, Gounod, Donizetti, Satie și alții în interpretarea soliștilor Operei Nationale București. Un nou concept, intim și personal, în Sala Mare a instituției, pentru ca toți să ne simțim în siguranță.

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19. Pentru a ne bucura în siguranță de fiecare spectacol reprezentațiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare. Regulamentul de participare poate fi consultat în link-ul următor: REGULAMENT.

*Biletele achiziționate pentru spectacolele anulate și transformate în vouchere pot fi folosite la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale București. Mai multe detalii în link-ul următor: VOUCHERE.

Pentru a ne bucura în siguranță de fiecare spectacol, reprezentațiile au fost adaptate pentru a avea o durată de maximum 2 ore, conform normelor oficiale în vigoare.