GALĂ DE DRAGOBETE

 
Durata 2h Pauze nu

Distribuție

Dirijor: Iurie Florea

Soliști:
Irina Iordăchescu
Iulia Isaev
Mihaela Ișpan
Simona Neagu
Sorina Munteanu
Sorana Negrea
Simonida Luțescu
Madeleine Pascu
Mihaela Stanciu
Crina Zancu
Iordache Basalic
Liviu Indricău
Andrei Lazăr
Lucian Petrean

Balerini: Raluca Jercea, Maxime Latapie

Concept regizoral: Alexandru Nagy

Cu participarea Orchestrei Operei Naționale București

 

 

Creativitatea și libertatea exprimată prin grația și delicatețea coregrafiei puse în scenă de balerinii Raluca Jercea și Maxime Latapie vor însoți arii de renume interpretate de artiștii Operei Naționale București. Vă oferim o invitație lirică la „Gala de Dragobete”, să celebrăm împreună iubirea pe note muzicale.

 

 

Accesul la spectacole se va realiza cu minim o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19. Pentru a ne bucura în siguranță de fiecare spectacol reprezentațiile vor avea o durată mai scurtă, conform normelor oficiale în vigoare. Regulamentul de participare poate fi consultat în link-ul următor: REGULAMENT.

*Biletele achiziționate pentru spectacolele anulate și transformate în vouchere pot fi folosite la achiziționarea biletelor la următoarele reprezentații ce vor fi puse în vânzare pe site-ul Operei Naționale București. Mai multe detalii în link-ul următor: VOUCHERE.

Pentru a ne bucura în siguranță de fiecare spectacol, reprezentațiile au fost adaptate pentru a avea o durată de maximum 2 ore, conform normelor oficiale în vigoare.